Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal – Sărbătorile au trecut, veteranii se întorc la joacă!

*Sâmbătă, 11 ianuarie, în Polivalentă, de la ora 15:30, încep meciurile etapei a treia a Cupei Adi Olteanu pentru old boys

Echipele participante la ediția din acest an a Cupei Adi Olteanu la minifotbal pentru old boys și-au luat o pauză, necesară, pentru Sărbători. Revin în competiție cu meciurile etapei a treia, sâmbătă, 11 ianuarie de la ora 15:30, când va începe întâlnirea dintre Ing Trust și Bari Salon. De la 16:30, se vor afla față în față Ediție de Vrancea și Soveja iar după amiaza de minifotbal va fi încheiată de partida dintre Prieteni Olti și Pinola. Finanțele vor avea etapă liberă. În primele două runde au fost jocuri disputate, de bun nivel, așa cum se așteaptă să se întâmple și sâmbătă. Nu sunt programate veritabile derbiuri, dar cel puțin unul dintre meciuri, cel din debutul etapei, dintre Ing Trust și Bari Salon, două formații bătăioase, cu jucători buni, merită văzut! Promisiuni de spectacol sunt și de la celelalte două întâlniri, în care vor juca echipe care înscriu mult, sau care aduc în teren jucători de mare rafinament, cum este Prietenii Olti. După două etape, doua competitoare sunt neînvinse, dar doar una are maximum de puncte, favorita Finanțe, cealaltă, Prietenii Olti, având o victorie și un egal.

Rezultatele primelor două etape: I. Finanțe-Soveja 2-0 (0-0); Prietenii Adi – Bari Salon 3-3; Ing Trust – Ediție de Vrancea 5-3; II. Bari Salon – Finanțe 2-3 (1-1); Soveja – Pinola 6-1 (3-0); Prietenii Olti – Ing Trust 2-1 (1-0).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?