Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO: Oprișan și Misăilă au înmânat cheile chiriașilor de la ANL Democrației

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, au înmânat ieri dimineață cheile chiriașilor de la blocurile ANL Democrației. Este vorba despre 104 familii care au primit repartiții în acest cartier.

Marian Oprișan și Cristi Misăilă le-au cerut scuze focșănenilor pentru întârziere și le-au urat sărbători fericite în noile case. „Am insistat foarte mult ca etapa a doua să fie finalizată pentru că la un moment dat s-a pus problema să nu mai construim locuințe pentru tineret pentru că unii nu vor. Eu m-am opus acestei abordări și am reușit, împreună cu Primăria Focșani, să finalizăm etapa a doua. Îmi cer scuze dar, dacă primeați apartamentele fără să terminăm infrastructura pe orizontală, adică parcările, trotuarele și toate celelalte lucrări, ne-am fi blestemat zilele noi, dar și dumneavoastră. Acestea au fost procedurile, s-au scos la licitație de mai multe ori, nu s-a prezentat nimeni iar cu banii publici nu poți să te joci. Însă până la urmă le-am realizat. Îl felicit pe domnul primar că a reușit să facem infrastructura aici și vă doresc viață lungă, să fie doar tranzitorie trecerea prin aceste apartamente, să reușiți să vă faceți case în adevăratul sens al cuvântului. Să aveți sărbători fericite”, a spus președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful administrației județene a precizat că „Guvernul PSD este cel care a finalizat aceste locuințe, iar Primăria Focșani a amenajat căile de acces și parcările. Mă bucur că acum, în prag de Crăciun, tinerii din Focșani și-au văzut un vis împlinit!”.

De asemenea, primarul Cristi Misăilă le-a explicat noilor chiriași care sunt procedurile ce trebuie parcurse pentru încheierea contractelor cu furnizorii de utilități, Electrica, Distrigaz. De asemenea, mai trebuie montați contorii în câteva apartamente. Edilul le-a cerut chiriașilor să semnaleze municipalității toate problemele din apartamente pentru a putea fi remediate de către constructor, blocurile de locuințe fiind în garanție. „Dacă mai sunt eventuale mici probleme tehnice, ne cerem scuze, blocurile au fost finalizate în 2018 și au mai intervenit câteva mici probleme. Noi am mai încercat să le remediem pe toate. Vă rog să discutați cu colegii mei și, împreună cu constructorul, pentru că sunt în garanție, vom repara tot ce se poate repara. Îmi cer scuze pentru întârziere, vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm Sărbători Fericite în noile case”, a spus primarul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?