Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

O femeie care are în grijă o toaletă publică, premiată de autorităţile din Alba Iulia

Angajata care are în grijă toaleta publică din Alba Iulia în interiorul căreia se află, într-un spaţiu bine delimitat, vestigii medievale, considerată la vremea dării sale în funcţiune, în urmă cu câţiva ani, cea mai scumpă din ţară din punct de vedere al costurilor de amenajare, a fost premiată miercuri, pentru implicarea sa la locul de muncă, de către viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului, Voicu Paul.

„Sfârşitul de an aduce şi momente în care implicarea şi faptele bune trebuie cunoscute şi recunoscute. (…) Este vorba despre doamna Lenuţa Varga a cărei implicare o vedem doar când ajungem la toaletele publice din Cetate, de a căror întreţinere se ocupă. Curăţenie exemplară, flori, decoraţiuni de sezon sunt doar câteva din semnele că doamna Lenuţa Varga a fost la serviciu şi a făcut ceva în plus faţă de ce îi impune fişa postului”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de către Primăria municipiului Alba Iulia.

Femeia a primit un buchet de flori, un premiu în bani şi cadouri pentru copii. Lenuţa Varga este angajată în funcţia de îngrijitor clădiri la Compartimentul Zone de agrement şi toalete publice. Este părinte singur şi are în îngrijire patru copii minori, precizează comunicatul citat.

Articolul integral pe – https://bit.ly/2tczgES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?