Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru a încheiat anul competițional la Campionatul European de cros de la Lisabona!

*Medaliata cu bronz de la 3000 metri obstacole, la Campionatul European de tineret, s-a clasat a 24-a la senioare la Crosul European, cu un salt de 42 de locuri față de anul trecut!

Claudia Prisecaru este o atletă excepțională, cu o remarcabilă polivalență. Aleargă 1500 metri, 3000 metri, 300 metri obstacole, 5000 de metri, în toate aceste probe având medalii de aur la campionate naționale. Aleargă și cros, probă în care are bronz balcanic de tineret cu echipa, aur la campionatul național de tineret, bronz european la senioare cu echipa României în urmă cu doi ani. În acest condiții a apărut ca firească includerea Claudiei în echipa de senioare a României participantă la Campionatul European de cros care a avut loc în Portugalia, la Lisabona, duminică, 8 decembrie. Sportiva de la Focșani, antrenată de profesorul Cristian Orza, s-a clasat pe locul 24, în 29:07 minute. Colegele sale de echipă Roxana Bîrcă și Adelina Paulina Bălțoi au încheiat cursa pe locurile 19, respectiv 50.

În urma acestor rezultate, echipa României, din care a mai făcut parte și Iulia Milena Augsburger, s-a clasat pe locul al nouălea. ”Pentru Claudia, care este specialistă a probei de 3000 metri obstacole, rezultatul de la Lisabona este foarte bun! Față de anul trecut, la Tilburg, tot la Europeanul de senioare, a avut un salt de 42 de locuri. Rețineți, vă rog, că sportiva noastră folosește crosul ca mod de pregătire pentru proba ei, cea de 3000 obstacole!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?