Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Finanțare pentru tineri în cadrul programului „Corpul european de solidaritate”

Comisia Europeană invită părțile interesate să prezinte idei de proiecte în cadrul programului „Corpul european de solidaritate”, cererea de proiecte 2020 lansată la 11 noiembrie a.c. Corpul european de solidaritate este inițiativa Uniunii Europene care oferă tinerilor șansă de a face voluntariat sau de a se implica în proiecte în propria țară sau în străinătate pentru a ajuta comunități și oameni din toată Europa. Tinerii care fac parte din Corpul european de solidaritate trebuie să accepte și să respecte misiunile și principiile inițiativei. Detalii pe portalul european pentru tineret: https://europa.eu/youth/solidarity_ro.

Prezenta cerere de propuneri vizează următoarele acțiuni ale Corpului European de Solidaritate: proiecte de voluntariat; echipe de voluntari în domenii cu prioritate ridicată; stagii și locuri de muncă; proiecte de solidaritate. Termene-limita pentru depunerea propunerilor: în funcție de tipul de acțiune. Cererile pentru „Eticheta de calitate” pot fi depuse permanent.

Este eligibil orice organism public sau privat, grupuri de tineri înregistrate pe portalul Corpului european de solidaritate din cele 28 de state membre ale UE, țări candidate, țări ale Spațiului Economic European și țări partenere (Republica Moldova este eligibilă). Ghidul solicitantului menționează acțiunile și condițiile de participare. Bugetul estimat al cererii este 117.650.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?