Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!” – Ai, Moșule, o bicicletă pentru Mihai? – Scrisoarea nr. 10

Mihai este frățiorul Ioanei, fetița de la scrisoarea nr 7. Am scris acolo despre condiția lor, despre cât sunt de săraci. Însă nu v-am povestit despre Mihai, despre ghidușiile lui și despre cât visează la o bicicletă nouă, despre cât își dorește să fie la fel ca ceilalți. Îl întreb cum sunt ceilalți și îmi răspunde: “normali și cu de toate”. Eu nu am fost nicicând atât de săracă încât să mă simt anormală. Sărăcia le fură copilăria, le fură normalitatea și viața. A fi sărac e de fapt o condiție de normalitate pentru mii de copii ai României. Mihai nu face excepție, este normal, doar că “normal de sărac” și fără copilărie.

Iată scrisoarea lui Mihai, scrisă cu ajutorul Mădălinei, sora lui de 10 ani:

“Dragă Moșule

Mă numesc Mihai și am 6 ani și îmi doresc de Crăciun haine groase, jucării și dulciuri”

Dragă Moșule, au nevoie de atât de multe… dar este prea sărac să mai viseze!

Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – http://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-l ajuta.

Monitorul de Vrancea și Asociația Hope and Love for Life reiau campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”, inițiată anul trecut, pentru a aduce bucurie și speranță copiilor aflați în nevoie. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?