Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

UMO Serv participă la a XVII-a ediție a TURNEULUI INTERNAȚIONAL DE JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”

Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019, începând cu orele 9:00, va avea loc în Sala Sporturilor din Focșani cea de-a XVII-a ediție a TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”. Evenimentul este organizat în memoria antrenorului vrâncean Aurel Cîmpeanu, acesta pregătind în decursul carieriei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și ai României.

Memorialul este organizat de CSM Focșani 2007 și Asociația Județeană de Judo Vrancea, în colaborare cu ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani și CS Unirea Focșani. Și în acest an, competiția sportivă are onoarea de a-i avea alături pe sponsorii PANDORA Prod, UMO Serv, Carrefour Focșani, Altdorf Tehnik, Crama Gîrboiu, Rotary Club VARANA Focșani și ANA ARE.

Dacă turneul organizat în anul 2018 a fost cea de-a cincea ediție de nivel internațional, cu 314 de sportivi de la 39 de cluburi din țară și cinci din străinătate, și în acest an organizatorii și sponsorii, împreună cu toți cei implicați vor păstra nivelul internațional al competiției. Astfel, în cadrul Memorialului ”AUREL CÎMPEANU” ediția 2019, va avea loc un turneu internațional de judo cu sportivi invitați de la cluburi de tradiție din România, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Italia, sportivii concurand la categoriile U15 și U18, atât pentru băieți cât și pentru fete.

Invitați ai competitiei sportive de anul acesta sunt Adrian Croitoru, Lucian Grigoropol, Viorel Burlan si Silviu Rentea, toti acestia celebrand in Sala Sporturilor din Focsani implinirea a 50 de ani de la infiintarea primului club vrancean de judo.

Invitatul special al organizatorilor este campionul olimpic la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro FABIO BASILE, unul dintre cei mai valoroși și spectaculoși reprezentanți ai judoului mondial, care va sosi la Focșani direct din țara sa natală, Italia.

Intrarea este liberă pentru toți cei care sunt pasionați de judo, dar și pentru cei ce sunt împătimiți ai sportului, în general.

Scopul declarat al organizatorilor constă în determinarea tinerilor să aleagă sportul și implicit un mod de viață sănătos în detrimentul multiplelor tentații ale zilei de astăzi. Frumusețea judoului, importanța invitaților și anvergura competiției sunt motive temeinice pentru aceștia să se alăture acestui eveniment sportiv de talie internațională.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?