Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Handbal – Internaționalul Bogdan Mănescu este jucătorul CSM Focșani 2007!

CSM Focșani 2007 are un nou jucător al echipei de handbal de Ligă Națională. Este interul dreapta Bogdan Mănescu, cel care a semnat pentru echipa Focșaniului un contract valabil până la finalul lunii mai 2022. Noul jucător al CSM 2007 are 22 de ani și a fost component al Naționalelor de tineret, universitară și de seniori ale României, are o bogată experiență internațională, inclusiv participări la campionate mondiale de tineret și universitar iar în perioada începând cu 2015 până în 2019 a jucat în cupe europene cu echipele al căror component a fost: Energia Târgu Jiu, un sezon și CSM București, patru sezoane.

În urmă cu câteva zile, pagina de facebook a CSM București posta următorul comunicat: Aventura lui Bogdan Mănescu la CSM București se încheie, după mai bine de trei ani pe care handbalistul originar din Târgu-Jiu i-a petrecut la formația ”tigrilor”. Decizia vine după solicitarea handbalistului de a înceta relațiile contractuale cu CSM București pentru a avea șansa ca el să evolueze cât mai mult la un alt club. Întreruperea colaborării dintre CSM București și Bogdan Mănescu (22 de ani) s-a făcut de comun acord… CSM București îi multumește lui Bogdan Mănescu pentru ceea ce a făcut la echipă și îi urează mult succes în viitor!”

Viitorul lui Bogdan Mănescu, al cărui CV vorbește despre un jucător valoros va fi cel puțin pentru doi ani și jumătate la Focșani unde are posibilitatea să facă performanță așa cum s-a întâmplat și cu concitadinul său Andrei Enache, conducătorul de joc pe care focșănenii iubitori ai handbalului l-au îndrăgit pentru că a fost jucătorul și omul deosebit așa cum s-a relevat la Focșani.

Bogdan Mănescu a intrat miercuri în programul de antrenamente ale CSM Focșani 2007 (foto). Deoarece la ora la care l-am fotografiat în Polivalentă nu avea echipament al noii sale echipe, căpitanul Mihăiță Miroiu i-a împrumutat tricoul său pentru poză. A fost un gest de frumoasă colegialitate, așa cum cred că Bogdan Mănescu va găsi la întreaga echipă a Focșaniului împreună cu care va juca pentru noi performanțe handbalistice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?