Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbat strivit de mașina de gunoi

Un bărbat de 64 de ani din comuna Păunești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Accidentul mortal în care a fost implicat s-a produs în vara anului trecut, inculpatul fiind atunci angajat la o societate ce desfășura servicii de salubritate. Procurorii au reținut în rechizitoriu că la momentul accidentului bărbatul se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conducând un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă. Inculpatul nu era singur ci împreună cu trei colegi, doi dintre aceștia fiind transportați pe scările tractorului și un altul în remorcă. În timpul mersului, unul dintre bărbații care se aflau pe scările tractorului a căzut și a fost strivit cu rota din spate a acestuia. Victima a suferit răni grave și a ajuns la spital unde, după aproximativ o săptămână, a decedat. Tragicul eveniment a avut loc pe data de 15 august 2018, iar victima a decedat pe 21 august 2018. Anchetatorii arată în rechizitoriu că inculpatul nu avea voie să-și transporte colegii pe scările tractorului.

Tot pentru o infracțiune la regimul rutier a mai fost trimis în judecată și un bărbat de 53 de ani, din Focșani. Și în acest caz a fost vorba de o victimă, care din fericire nu a decedat în urma accidentului, astfel că șoferul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În rechizitoriul procurorilor se arată că la data de 14 mai 2018, șoferul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Focșani, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acroșându-l. În urma accidentului, victima a ajuns la spital și a avut nevoie de 90-100 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

La audieri, șoferul a susținut că nu se consideră vinovat întrucât la momentul accidentului victima sa nu ar fi fost pe trecerea de pietoni. Persoana rănită a declarat că se constituie parte civilă cu suma de 7000 lei daune materiale și 25.000 euro daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?