ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Școala nr. 7 din Focșani se va numi Școala Gimnazială “Adrian Păunescu”

0
1515

Am răspuns cu plăcere invitației conducerii Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Focșani de a participa astăzi la cea de a cincea ediție a spectacolului de muzică, poezie şi dialog “In Memoriam Adrian Păunescu”.

Și de această dată sala de spectacole a Ansamblului “Țara Vrancei” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de focşăneni veniți să-l comemoreze pe Adrian Păunescu, trecut în nefiinţă în urmă cu nouă ani.

Pe versurile poeziilor compuse de marele nostru scriitor, atât minunații copii ai Școlii Gimnaziale, artiștii Ansamblului Folcloric “Tara Vrancei”, cât și fiul regretatului poet, Andrei Păunescu, ne-au încântat sufletele cu melodiile și operele compuse de Adrian Păunescu.

Și dacă organizatorii evenimentului, Școala Gimnazială nr. 7 e singura unitate de învățământ din Focșani ce nu poartă denumirea unei personalități, am propus, atât conducerii școlii, cât și Inspectoratului Școlar Judetean Vrancea ca de acum încolo să dăm unității numele de Școala Gimnazială “Adrian Păunescu” în semn de apreciere pentru dragostea și respectul pe care-l poartă pentru regretatul nostru poet.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here