Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

VIDEO și FOTO! Școala nr. 7 din Focșani se va numi Școala Gimnazială “Adrian Păunescu”

Am răspuns cu plăcere invitației conducerii Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Focșani de a participa astăzi la cea de a cincea ediție a spectacolului de muzică, poezie şi dialog “In Memoriam Adrian Păunescu”.

Și de această dată sala de spectacole a Ansamblului “Țara Vrancei” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de focşăneni veniți să-l comemoreze pe Adrian Păunescu, trecut în nefiinţă în urmă cu nouă ani.

Pe versurile poeziilor compuse de marele nostru scriitor, atât minunații copii ai Școlii Gimnaziale, artiștii Ansamblului Folcloric “Tara Vrancei”, cât și fiul regretatului poet, Andrei Păunescu, ne-au încântat sufletele cu melodiile și operele compuse de Adrian Păunescu.

Și dacă organizatorii evenimentului, Școala Gimnazială nr. 7 e singura unitate de învățământ din Focșani ce nu poartă denumirea unei personalități, am propus, atât conducerii școlii, cât și Inspectoratului Școlar Judetean Vrancea ca de acum încolo să dăm unității numele de Școala Gimnazială “Adrian Păunescu” în semn de apreciere pentru dragostea și respectul pe care-l poartă pentru regretatul nostru poet.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?