Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Judo U 18 – CS Unirea Focșani, patru medalii la Campionatul Național Ne Waza!

Multipla campioană Giorgia Hagianu a câștigat aurul la 44 kg., Iulia Moldoveanu, argintul la 44 kg. iar Ion Macovei, la 63 kg. și Denisa Marin, la +63 kg. au obținut medaliile de bronz.

Prezența sportivilor de la CS Unirea Focșani pe podiumurile competițiilor naționale de vârf este o stare obișnuită. Chiar și când este vorba despre o zonă strict specifică a acestei discipline sportive, așa cum este Ne Waza, adică lupta la sol. Așa s-a întâmplat și la Campionatul Național Ne Waza U 18 ale cărei întreceri au avut loc la Deva sâmbătă, 2 noiembrie unde sportivii pregătiți de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa au câștigat patru medaliiuna de aur, una de argint și două de bronz.

Pe primul loc s-a clasat multipla campioană Giorgia Hagianu la 44 kg. vicecampioană a României la 44 kg. a devenit Iulia Moldoveanu, iar pe locul al treilea s-au clasat Ion Macovei, la 63 kg. și Denisa Marin, la +63 kg. Larisa Constantin a încheiat campionatul pe locul al cincilea.

Competiția de Ne Waza a fost precedată cu o zi de Campionatul Național de judo U 18, în care echipele de fete și de băieți ale CS Unirea-LPS Focșani s-au clasat pe locurile al treilea și au primit medaliile de bronz.

În afară de sportivii la care am făcut referire mai devreme, din echipa CS Unirea-LPS Focșani au mai făcut parte, de la LPS, Alexandru Matei, medaliat cu argint și la Ne Waza, Denis Stoica și Gabriel Farcaș, medaliați cu bronz și la Ne Waza și Elena Dinu. Toți acești judoka sunt pregătiți de senseii Iulian Surlă și Marinel Palade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?