Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Handbal juniori – Jocuri în Polivalentă astăzi și mâine!

LPS Focșani – CSS Galați, astăzi, 2 noiembrie de la ora 11:00 la junioare 2 și CSM Focșani 2007 CS Orășenesc Mizil mâine, 3 noiembrie de la ora 11:00

Două dintre echipele de handbal juniori ale Focșaniului vor avea la acest sfârșit de săptămână jocuri pe teren propriu. În Sala Polivalentă, astăzi, de la ora 11:00 fetele de la LPS Focșani antrenate de profesoara Doina Ene vor juca în campionatul junioarelor 2 cu CSS Galați. Ambele formații se află în subsolul clasamentului și lipsa unei mize legate de rezultat poate genera o dispută agreabilă și oferi jucătoarelor cu potențial prilejul să arate că doresc să devină handbaliste!

Situația este aproximativ asemănătoare și în partida de duminică, 3 noiembrie, de la ora 11:00, din prima etapă a returului primei faze a campionatului, dintre juniorii 2 ai CSM Focșani 2007 și CS Orășenesc Mizil. Focșănenii, care se află într-o situație de lot mai bună decât în meciul tur, când au fost întrecuți, în mod surprinzător la Mizil acum au doi portari valizi își doresc victoria pentru a arăta că atunci a fost un accident! Și că adevărata lor valoare este cea exprimată în acel 50-37 din cel mai recent meci al lor în Polivalentă cu cu Tricolorul Breaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?