Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Gimnastică junioare – Iulia Trestianu de la CSȘ Focșani, medalie de aur cu echipa României și la bârnă la ”Memorialul Salamunov”, în Slovenia!

Talentata sportivă de la Focșani a obținut argintul la sol și s-a clasat a cincea la individual compus.

Iulia Trestianu, talentata sportivă de la CSȘ Focșani, unde a fost inițiată și pregătită pentru gimnastica de mare performanță de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, acum la Centrul Național Olimpic de pregătire pentru junioare de la Deva, a concurat sâmbătă, 26 octombrie și duminică, 27 octombrie, la puternicul turneu internațional de la Maribor, în Slovenia, ”Memorialul Salamunov”.

Iulia, împreună cu alte trei componente ale Programului național ”Țară, țară, vrem campioane!” – Andreea Preda, Shakira Cantaragiu și Ana Maria Turcu – a câștigat medalia de aur la întrecerea echipelor, devansând Croația și Slovenia. La individual compus, Iulia Trestianu a fost a cincea, după colega de echipă Andreea Preda. A câștigat, însă, medalia de aur la bârnă, cu 12,350 puncte, unde a devansat-o pe coechipiera Ana Maria Turcu, cea care a câștigat competiția de la sol, unde Iulia a obținut medalia de argint, cu 11,950.

Sportivele din România au avut alături la Memorialul Salamunov pe antrenorii Cătălin Meran, Ciprian Crețu și Gina Gogean. Din delegația României au făcut parte și arbitrele internaționale Silvia Stroescu și Lenuța Hrișcă.

Cu o săptămână în urmă, Iulia, care a reintrat cu succes în competiții după o mai lungă perioadă de refacere în urma unei accidentări, obținuse medalia de argint la bârnă și pe cea de bronz la individual compus la Campionatul național al junioarelor II nivel 5, la Ploiești.

La Memorialul Salamunov au participat sportive din Slovenia, Slovacia, România, Cehia, Austria, Egipt, Spania, Kosovo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?