Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Spitalul Județean Focșani la târgul de joburi din Iași. „Un cuplu de medici din Iași va veni să lucreze la noi‟

Medicina nu este pentru oricine, este nevoie de calm, înțelepciune și dedicare totală astfel încât să poți face față tuturor provocărilor pentru că, într-un spital, nicio zi nu se aseamănă cu cea din urmă sau cu cea care va veni. Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon‟ Focșani se înnoiește și cu aparatură de ultimă generație, dar și cu medici tineri, dornici să schimbe lucrurile în bine la noi în județ.

Târgul de joburi de la Iași

Weekend-ul trecut a avut loc cea de-a doua ediție a târgului de joburi, organizată la Iași. Așa cum s-a întâmplat la târgul de joburi de la București, și la Iași au venit foarte mulți medici interesați, care urmează să susțină concursul pentru specialitățile interne, diabet, nefrologie și obstetrică-ginecologie la Spitalul județean din Focșani. Pe lângă aparatura necesară, vreau să vă spun că bucuria noastră constă în faptul că avem și medici de excepție, avem medici care au venit, nu demult, în spitalul nostru județean și avem medici care vor veni. Deja avem un post scos la concurs, și s-a și înscris un medic, un medic despre care vreau să vă spun că este vrâncean, odobeștean mai precis, și care este în ultimul an de rezidențiat. Va susține concursul în această toamnă. Bucuria noastră este că am fost vizitați săptămâna trecută, vineri, de un cuplu, soț și soție, medici de la Iași, care vor veni la noi și vor lucra pe secția de obstetrică-ginecologie, iar ca noutate, la târgul de job-uri medicale de sâmbătă, care s-a desfășurat la Iași, au venit foarte mulți care doresc să vină să lucreze la noi în spital chiar pe secția de obstetrică ginecologie‟, precizează managerul Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?