Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! Bărbat atacat de urs la o stână în Vidra!

Un bărbat de circa 30 de ani a fost atacat de urs în această seară, pe raza comunei Vidra, în satul Viișoara, punctul Bălanu. În urmă cu puțin timp la fața locului au ajuns polițiștii împreună cu personal medical pentru acordarea primelor îngrijiri. Din primele informații, bărbatul era conștient, cu leziuni în zona capului și a mâinilor. Din cauza accesului dificil în zonă s-a luat legătura cu conducerea Primăriei Vidra pentru a trimite un autoturism de teren care să îl preia pe rănit și să îl transporte la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon de la Focșani. De asemenea, a fost trimis un echipaj de la jandarmerie pentru asigurarea măsurilor de siguranță.

UPDATE! Bărbatul rănit este Mihai Năstase iar atacul a avut loc la o stână. Se pare că bărbatul era într-un nuc când în zonă a apărut o ursoaică cu pui. Când a coborât din copac, bărbatul a nimerit practic în ghearele ursoaicei. Din fericire, rănile nu sunt grave.

„Incidentul a fost anunțat de proprietarul stânii. S-a intervenit cu greutate pentru că este într-o zonă greu accesibilă. Rănitul a fost purtat pe brațe, s-a mers și cu 4X4, acum a fost dus la ambulanță și i se acordă primul ajutor. Bărbatul este rănit dar conștient”, ne-a spus primarul Silviu Pintilie. La fața locului au ajuns jandarmi și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu si nu am auzit sa se intample asa ceva in alte tari.Autoritatile sa masuri cat mai repede sa nu mai auzim astfel de cazuri,viata rimanilor este si asa dificila dar nu trebue sa murim din cauza ursilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?