Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Judecătoarea Șerbănuț va conduce în continuare Judecătoria Panciu

Judecătoarea Irina Victoria Șerbănuț va conducea în continuare Judecătoria Panciu. Marți, pe ordinea de zi a Secției pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, s-a aflat și propunerea privind prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Panciu, a judecătoarei Irina Victoria Șerbănuț, judecător la Judecătoria Focşani.

Secția a hotărât „prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Panciu a doamnei IRINA-VICTORIA ŞERBĂNUŢ, judecător la Judecătoria Focşani, începând cu data de 15.10.2019, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.(unanimitate)”.

Judecătoarea Șerbănuț conduce Judecătoria Panciu din data de 15 aprilie a.c., atunci când aceeași Secție din cadrul CSM a hotărât delegarea ei pe funcție tot până la ocuparea acesteia prin concurs sau examen, dar nu mai mult de 6 luni. Întrucât jumătatea de an a expirat, zilele trecute s-a hotărât prelungirea delegării cu încă 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?