Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Campionatul Mondial de karate SKDUN – Sensei Daniel Fusaru, campion și de două ori medaliat cu argint cu echipele României!

  • Tot de la CSM Focșani 2007, Andreea Arginteanu, medalie de bronz la senioare, Andrei Ungureanu, argint la copii, Ștefan Gotu, broz la juniori, Victor Ștefănescu, locul 3 la Cupa Mondială, copii
  • Echipa României s-a clasat pe primul loc în clasamentul general al competiției

Campionatul Mondial de karate SKDUN, care a avut loc la Karlovy Vary, în Cehia, în perioada 11-13 octombrie a reconfirmat valoarea sportivilor pregătiți la CSM Focșani 2007 de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni, și care au reprezentat România în competiție.

Delegația focșăneană s-a întors acasă cu titlul de campion mondial obținut la kata echipe seniori de sensei Daniel Fusaru împreună cu Bogdan Lipianu și Radu Todiraș. Sensei Daniel Fusaru a mai câștigat două medalii de argint, la kata echipe mixt seniori, împreună cu Bogdan Lipianu și Mihalea Stanciu și kata echipe veterani, 40-49 de ani împreună cu sensei Toni Nichifor, din Bucuresti si sensei Liviu Poteraș, din Brașov.

La seniori, Andreea Arginteanu s-a clasat a treia la kumite shobuippon -58 kg., după ce a câștigat într-o manieră impresionantă în fața a două dintre favoritele categoriei!

Cerasela Puflea a câștigat locul III la kata individual cadeți, locul II la jyuippon kumite cadeți, locul III cu echipa de cadete.

Juniorul Ștefan Gotu a obținut medalii de bronz la kumite juniori shobu ippon si loc III kumite juniori shobu sanbon, iar Andrei Ungureanu s-a clasat al doilea, cu medalie de argint la kumite individual copii 10-11 ani – 40 kg.

La Cupa Mondială, copii, Victor Șfefănescu s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz la kumite copii.

Despre ceilalți componenți ai grupului de karatiști ai CSM Focșani 2007, sensei Daniel Fusaru, antrenorul lor și managerul Naționalei României mi-a spus: ”George Popa a luptat senzațional la kumite juniori, Daniel Mihai si Alexandru Racoviță, Sebastian Condruz, la kumite individual cadeți, la fel s-au bătut ca niște zmei, dar nu au prins podiumul. Irina Paraschiv, luptătoarea mea dragă, din păcate, în primul meci la shobu ippon a fost descalificată pentru că a luptat prea dur, iar după aceea fost făcuta knock-out la shobu sanbon, și s-a ales cu fractura de piramidă nazală! Cerasela Puflea a plătit si ea cu un KO și stat la spital 3 ore!

Alexandra Lișiță, la primul ei concurs internațional nu a reușit să ajungă la podium, dar este pe drumul cel bun. Eu sunt mulțumit de toți. Sunt mândru de ei! Țin să mulțumesc domnului Primar Cristi Valentin Mihăilă și domnului director al CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru pentru condițiile asigurate pentru pregătire și participarea la Campionatul Mondial!”

La competiția de la Kalovy Vari ai participat peste 1500 de concurenți din 34 de țări iar Româna s-a clasat pe primul loc în clasamentul general la karate SKDUN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?