Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă pentru șomeri: 263 în Vrancea, 501 în străinătate

Lista locurilor de muncă declarate vacante de angajatorii vrânceni, și dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, cuprinde 263 oferte de muncă ale angajatorilor din județul nostru.

Astfel, în aceste zile se pot angaja persoanele calificate ca: agent securitate, agent vânzări, ajutor bucătar, ambalator manual, arhitect, brutar, casier, călcătoreasă lenjerie, confecționer prelucrător în industria textilă, dulgher, electrician, fierar betonist, finisor lăcuitor lemn, frezor, fguncționar administrativ, inginer agronom, inginer construcții civile și industriale, inginer mecanic, instalator, instructor auto, îngrijitor animale, îngrijitor copii, izolator termic, lucrător comercial, mecanic întreținere, medic veterinar, operator confecționer industrial, operator introducere prelucrare validare date, operator la fabricarea produselor de panificație, operator mașini unelte comandă numerică, patiser, rectificator universal, sortator universal, sortator deșeuri reciclabile, spălător vehicule, strungar, sudor, tăietor bușteni, tehnician sisteme de securitate, tehnician veterinar, tinichigiu, tehnician sisteme de securitate, tinichigiu auto și zugrav.

Foarte multe locuri de muncă (62) sunt destinate muncitorilor necalificațiîn industria confecțiilor și alte 25, muncitorilor necalificați.

501 oferte de muncă în străinătate

Angajatori din țări ale Comunității Economice Europene au transmis, prin intermediul Rețelei EURES, 501 locuri de muncă vacante. Astfel, în Austria se pot angaja persoanele calificate ca: tâmplar de ferestre, tâmplar – producție mobilier, electrician, stivuitorist, lăcătuș mecanic în construcții, instalator sanitar și de încălzire, faianțar și operator CNC.

În Danemarca se caută cîte doi horticultori – ingineri agronomi și manageri de fermă precum și trei manageri de producție în timp ce în Franța este nevoie de câte șapte tinichigii auto, vopsitori auto și trei mecanici auto.

Foarte multe locuri vacante sunt în Germania. Angajatori din această țară oferă posturi pentru persoanele de meserie: ajutor la curățenie, recepționer, manager recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, operator excavator, zidar, electrician, recepționer SPA, junior sous chef, parchetar, lăcătuș, îngrijitor persoane vârstnice în azil, chef de pârtie, tâmplar, instalator instalații sanitare, de încălzire și gaz, chef de rang, ajutor electrician,pictor-decorator, fierar-betonist, bufetier, sudor MAG, manipulant mărfuri, operator stivuitor, preparator de înghețată, mecanic de proces – producție muluri, mecanic de proces, instalator țevi apă și gaz, electrician, recepționer, personal în domeniul gastronomiei de sistem și conductor tren marfar (pentru distanțe lungi).

Locuri de muncă în Malta, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Suedia, Slovacia, Slovenia

Alte locuri de muncă vacante sunt în Malta, și anume pentru cei de meserie tehnician frigorific, sudor, instalator, tehnician de ridicare, tehnician HVAC, electrician, producător și instalator din aluminiu și dealer de Cazino.

În Marea Britanie se pot angaja 30 de lucrători în agricultură – cules ciuperci, iar în Norvegia sunt vacante posturi pentru: electrician cu certificat DSB, mecanic auto, vopsitor auto, tinichigiu auto, farmacist și medic stomatolog.

În Olanda este nevoie de 45 lucrători în producția de alimente, 50 procesori bulbi de flori, 10 instalatori sanitari, de încălzire și aparate de aer condiționat, 12 lucrători în seră de flori precum și lucrători în pepiniera de pomi și arbuști, sortatori ambalatori și culegăptori conopidă și brocoli.

În Polonia sunt disponibile 30 de posturi pentru specialiști relații clienți, dar și locuri pentru un marinar ape interioare și lucrători în producție, montatori de acoperiri de geamuri interioare și exterioare.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Slovenia un programator iar în Suedia, mecanici auto și vopsitori auto.

Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă vacante se pot afla accesând următoarele site-uri: www.eures.anofm.ro; www.eures.europa.eu; www.muncainue.ro; www.anofm.ro.

FACEBOOK: AJOFM VRANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?