Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Explozie Călimănești: Fiica unuia dintre răniți lansează un apel de donare de sânge

Fiica unuia dintre bărbații răniți în explozia care a avut loc în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c. la magistrala de gaz din apropierea localității Călimănești, pe șantierul Autostrăzii A7, a postat un mesaj public pe pagina ei de Facebook prin care cere ajutor pentru tatăl ei. Fata menționează faptul că tatăl ei se află internat în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arsenie din București și că are nevoie de sânge.
,,Bună ziua! Mă numesc Sgancea Teodora Cătălina, iar tatăl meu a fost prins în explozia din Călimănești. Este în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arsenie din București și are nevoie de sânge, nu contează grupa!
Puteți dona la orice spital din zona voastră, dar să specificați: pentru Sgancea Ionel de la Spitalul Bagdasar-Arsenie din București, și că a fost prins în explozia din Călimănești. Vă rog din suflet!”, este mesajul publicat de tânără.
Postarea a fost preluată și pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Adjud, însoțită de mesajul: ,,Doar împreună putem salva vieți! Vă așteptăm miercuri, 27.08.2023 la Spitalul Municipal Adjud în intervalul orar 08:00-12:00″.
Vă reamintim faptul că în explozia urmată de un incendiu la Călimănești, patru oameni au murit, fiind găsiți carbonizați, iar alți cinci au ajuns la spital. Victimele erau angajați care executau lucrări la Autostrada Moldovei.
Sursa foto: postare publică Facebook/Teodora Catalina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?