Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Viceprimarul Focșaniului, Ionuț Mersoiu, s-a căsătorit religios

Viceprimarul municipiului Focșani, Ionuț Mersoiu, s-a cununat religios sâmbătă, cu aleasa inimii sale, Oana. Cununia religioasă a avut loc la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul“ din Piața Unirii din Focsani. La eveniment au fost prezenți membri ai familiilor celor doi miri, prieteni, rude și colegi de muncă. Nașii celor doi tineri au fost Bogdan Matișan, director economic la CUP SA Focșani, și soția sa Cati, director la Direcția Județeană de Statistică Vrancea.

Petrecerea a avut loc la Resortul Laguna din Focșani, la eveniment participând aproximativ 600 de persoane, printre aceștia aflându-se rude, prieteni, șefi de instituții, colegi de serviciu sau colegi de partid ai mirelui. Atmosfera a fost întreținută de formația Valy Stoleru Band, dar și de artiștii Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei“ din Focșani, în frunte cu Maria Murgoci.

Nu au lipsit nici artificiile, după dansul mirilor și al nașilor, invitații au putut asista la un superb foc de artificii!

Viceprimarul s-a cununat civil în data de 30 iunie 2019, la Teatrul Maior Gh. Pastia. Cei doi tineri au împreună un băiețel, în vârstă de câteva luni, pe nume David Ștefan Mersoiu.

Monitorul de Vrancea le urează casă de piatră tinerilor căsătoriți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?