Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

18 absolvenți ai Școlii de agenți de poliție Câmpina încep serviciul la IPJ Vrancea

O nouă promoție de agenți de poliție

Astăzi, 30 septembrie a.c., 18 tineri absolvenți ai Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiți, în prima lor zi de serviciu, de către conducerea inspectoratului, care le-a urat bun venit în rândurile polițiștilor vrânceni.

Absolvenţii (11 femei și 7 bărbați) au fost repartizaţi în ordinea mediilor în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, ca debutanţi, pentru o perioadă de şase luni, timp în care vor beneficia de sprijinul colegilor în realizarea atribuțiilor de serviciu. Astfel, 2 agenţi au fost repartizaţi la Poliția Mun. Adjud, 2 la Poliția Orașului Mărășești, 1 la Poliția Orașului Odobești, iar ceilalți 13 la posturi de poliție comunale.

Domnul inspector șef, comisar șef de poliție Nica Remus i-a felicitat pe tinerii poliţişti, care s-au pregătit în domeniul ordinii şi siguranţei publice și le-a solicitat să dea dovadă de integritate pe parcursul carierei și să fie în slujba cetățenilor 24 de ore, în fiecare zi.

De asemenea, conducerea inspectoratului le-a transmis proaspeţilor absolvenţi că pentru a avea o carieră deosebită în profesia pe care şi-au ales-o este nevoie să manifeste promptitudine şi fermitate în activitățile pe care le vor desfășura și să pună accent în permanență pe dezvoltarea personală.

Le dorim succes în carieră!

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 30 septembrie 2019

Foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?