Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Locuri de muncă vacante: 299 în Vrancea, 342 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 299 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 342 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 82 de operatori confecționeri industriali, 57 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 25 de muncitori necalificați, 13 patiseri, câte 11 ambalatori manual. Câte 8 locuri de muncă vacante sunt pentru manipulanți marfuri, lucrători comerciali și brutari, iar câte 6 pentru electricieni și îngrijitori animale. Câte 5 oferte sunt pentru zugravi, strungari, ospătari, operatori mașini unelte comandă numerică, instalatori, dulgheri și confecționeri prelucrători în industria textilă. Pentru frezori sunt 4 oferte, iat câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru sudori, ospătari și fierar betoniști.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: vânzător, rectificator universal, mecanic întreținere, lucrător bucătărie, inginer construcții civile și industriale, finisor, lăcuitori lemn, casier, bucătar, arhitect, ajutor ospătar și agent securitate. Pentru tehnician sisteme de securitate, șofer, operator în domeniul proiectării asistată pe calculator, laborant stație asfalt, îngrijitor copii, inginer industria alimentară, infirmieră, funcționar administrativ, consilier administrație publică și agent vânzări este câte o singură ofertă.

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 342 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 posturi pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei. În Danemarca își pot găsi de lucru 3 manageri de producție și câte 2 horticultori – ingineri agronomi și manageri de fermă, iar în Franța se pot încadra în muncă 3 mecanici auto și câte 7 tinichigii auto și vopsitori auto.

În Germania se pot angaja 5 electricieni și un ajutor electrician, 5 preparatori de înghețată, dar și câte 3 conductori tren marfar (pentru distanțe lungi), instalatori țevi de apă și gaz, mecanici de proces, mecanici de proces – producție muluri. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 mecanici mașini de prelucrare a plasticului, ospătari, junior chef/ sous chef, zidari, parchetari, lăcătuși, îngrijitori persoane vârstnice în azil, tâmplari și instalatori instalații sanitare, de încălzire și gaz. Câte un post este disponibil pentru: menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, manager de recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, operator excavator, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, fierar – betonist, bufetier și sudor MAG. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori. Pentru pictori – decoratori sunt 6 oferte.

În Irlanda se pot angaja 4 ingineri construcții civile, un inginer construcții civile devize/ licitații și 2 ingineri construcții civile cu experiență de gestionare a traficului pe autostrăzi. În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și câte 10 posturi pentru tâmplari/ dulgheri, electricieni cu certificat DSB și tâmplari. În Olanda sunt vacante 40 de posturi pentru culegători de căpșuni în sere.

În Polonia se pot angaja câte 2 operatori de strung și operatori de strung CNC/ operator de freză CNC și un operator mașini de frezat, iar în Slovacia se pot angaja 12 sticlari. De asemenea, în Slovenia este nevoie de doi programatori, în Spania de 3 muncitori necalificați (încărcător pui), iar în Suedia 3 mecanici auto și 5 vopsitori auto.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?