Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

PACO va deschide încă două magazine în acest an

Singurul retailer autohton din Vrancea, Supermarket PACO, va deschide încă două magazine în Focșani, a anunțat directorul general al rețelei, Feliciu Paraschiv. Reţeaua Paco numără în total 13 magazine, toate pe raza județului Vrancea. O analiză realizată de Ziarul Financiar arată că unul dintre acestea a fost deschis în 2019, iar două anul trecut.

Retailerul vrâncean şi-a majorat businessul anul trecut cu aproape 15%, până la un pas de 100 de milioane de lei. De altfel, în perioada 2014 – 2018 cifra de afaceri aproape că s-a dublat. Mai mult, compania mizează pe un nou plus. „În acest an am deschis deja un magazin la Focşani şi vom mai deschide până la final de 2019 alte două, unul tot în oraş, iar celălalt într-un ansamblu imobiliar de lângă“, a spus Feliciu Paraschiv pentru zf.ro.

Supermarket PACO a rămas singura companie, cu capital românesc, în retailerul din Vrancea. Societatea a crescut constant în ultimii ani, iar toate investițiile au fost făcute din profit și din credite bancare. Anul 2018 a fost unul bun pentru rețea, fiind anul în care cifra de afaceri a depășit 20 milioane euro, respectiv 96 milioane lei, cu un profit de 939 mii lei. Adică o creștere cu 12 milioane lei a cifrei de afaceri, comparativ cu anul 2017. Mai mult, numărul mediu de salariați a ajuns la 337 persoane, de la 257 angajați în 2017. „Nu scoatem bani să îi băgăm în altă parte, să îi scoatem din țară, printr-un paradis fiscal. Toți banii noștri, profitul, este chivernisit și băgat la o investiție nouă, mai modernă, mai frumoasă, mai elegantă”, ne spunea anul trecut directorul general al rețelei Supermarket PACO, Feliciu Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?