Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO: Handbal, juniori 1: Victorie după un joc bun! CSS Focșani – CSU din Suceava 24-22 (9-9)

Formația CSS Focșani: Nichițelea, Valeri Iorga – 3 goluri, Șeitan, Marius Duțulescu – 1, Bărbunțoiu, Postelnicu, Gheorghiță – 4, Eduard Duțulescu – 3, Ionel – 2, Istrate – 4, Bardan, Bîrlă, Pușcașu – 3, Boghian – 4, Mijalkovic, Burcezan.

Handbaliștii juniori 1 ai CSS Focșani au întâlnit, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 13:00, în Sala Polivalentă, în etapa a doua a Campionatului Național, o formație a CSU din Suceava solidă, cu un pivot cu talie impresionată, foarte greu de marcat! Oaspeții au început mai bine, au condus cu 3-0, însă focșănenii au recuperat și în pauză s-a intrat cu 9-9. Scor corect, în accord cu ceea ce se întâmplase în teren, unde portarul ospeților avusese o prestație de zile mari.

Partea a doua a întîlnirii a adus în teren o echipă a Focșaniului în jocul căreia antrenorul emerit Lucian Tucan a făcut în pauză corecțiile necesare. Ca urmare, gazdele au ratat mai puțin, în poartă Nichițelea a început să scoată mingi foarte grele și CSS Focșani a luat un avans care era de patru goluri în minutul 50. Diferența a variat între trei și patru goluri până spre final, însă în minutul 59 rămăsese la un singur gol cu atacul sucevenilor. Nichițelea a oprit ultimul atac advers, echipa sa a înscris golul 24 față de cele 22 ale Sucevei și în ovațiile spectatorilor s-a auzit sunetul sirenei ce consfințea victoria frumoasă a gazdelor. ”La cât de bine am jucat astăzi, era păcat să nu câștigăm!”, a fost concluzia profesorului Lucian Tucan.

În etapa următoare, sâmbătă, 21 septembrie, CSS Focșani va juca în deplasare, la CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?