Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Căruțaș și conducător de ATV, trimiși în judecată după ce s-au șicanat în trafic și s-au lovit cu pietre

Doi soți din comuna Păulești, dar și un alt bărbat au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de lovire. Toți cei trei sunt atât inculpați cât și victime în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

Conform rechizitoriului, bătaia care i-a trimis pe cei trei în instanță a avut loc la data de 4 noiembrie 2017. Procurorii au stabilit că la data respectivă, C.C., de 68 de ani, în cadrul unui conflict spontan, pe care l-a avut cu celălalt inculpat din dosar, l-a lovit pe acesta din urmă și i-a provocat leziuni ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale. La aceeași dată, A.C., de 64 de ani, soția primului inculpat, în cadrul aceluiași conflict, l-a lovit pe cel de-al doilea inculpat, provocându-i leziuni ce au necesitat tot 4-5 zile de îngrijiri medicale. Cel de-al treilea inculpat, F.S., de 30 de ani, este judecat și el tot pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, întrucât și el i-a lovit pe soți.

Din anchetă a rezultat că primul inculpat se deplasa cu un ATV, iar cel de-al doilea cu o căruță. Drumurile lor s-au intersectat, moment în care inculpatul cu ATV a vrut să depășească căruța, folosind semnalele sonore. În acel moment cei doi bărbați și-au adresat injurii unul altuia, fără să existe și o altercație între ei. Între timp, inculpatul cu ATV-ul l-a depășit pe cel cu căruța și a ajuns acasă. În momentul în care căruțașul a ajuns în dreptul locuinței inculpatului cu ATV-ul, spiritele s-au încins, întrucât soții erau la poartă și au început să îi adreseze injurii inculpatului cu căruța, femeia aruncând totodată și cu pietre în el.

Ca să nu fie mai prejos, căruțașul a aruncat și el cu pietre și așa dintr-un simplu schimb de replici s-a ajuns la o adevărată „bolovăneală”, încheiată la spital.

La audieri, inculpatul cu căruța a recunoscut cele petrecute, în timp ce soții nu au dorit să dea declarații. Toate cele trei persoane implicate se constituie părți civile în dosarul care a fost deja înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani și care urmează să treacă prin faza de Cameră Preliminară, în cadrul căreia se va verifica legalitatea sesizării instanței și se va dispune începerea judecății sau retrimiterea dosarului la procuror.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?