Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Focșănenii pot fi cu maximum de puncte după trei etape!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui, duminică, 15 septembrie, ora 18:30, Sala Polivalentă

Handbaliștii seniori ai Focșăniului pot acumula, la finalului jocului de duminică, maximum de puncte din trei etape la finalul meciului cu CSM Vaslui care va începe la ora 18:30, în Sala Polivalentă.

În primele două runde, echipa antrenată de Dalibor Cutura și-a valorificat matematic șansele și, cu două victorii pe terenuri străine, a adunat zestrea de 6 puncte previzibilă. Dar, în condiille echilibrului de forțe din actuala ediție a Ligii Naționale, putea și să nu fie obținută. Focșănenii au arătat, însă, la Făgăraș și Buzău că alcătuiesc o formație solidă, cu o partitură de joc bine conturată și asimilată și cu un nivel al pregătirii fizice care îi permite să ducă tot meciul într-un ritm susținut. Sunt atribute pe care publicul din Sala Polivalentă, foarte bun cunoscător al jocului de handbal și fervent susținător al echipei le dorește etalate și în meciul cu vasluienii, reveniți în Liga Națională. Dar care au fost mereu – și foarte probabil vor și mâine seară, adversari redutabili ce vor solicita din plin formația locală.

În primele două etape, CSM Vaslui a fost depășită la diferență mică – 3 goluri – de Dinamo București, în deplasare și a câștigat limpede partida cu CSM Făgăraș. Oaspeții de astăzi ai Focșaniului au pe banca tehnică un maestru în ale antrenoratului, Leonard Bibirig, care își aduce mereu jucătorii în situația de a evolua la cel mai bun nivel al lor. Cu siguranță că și mine va fi la fel! Vor avea, însă, în față o formație a CSM Focșani 2007 intrată pe teren pentru a-și continua parcursul foarte bun de până acum. Și a aduna puncte din jocurile considerate mai abordabile în perspectiva dificilelor confruntări ce urmează, cu echipe din zona primelor locuri din ediția de campionat trecută.

Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și CSM Vaslui va fi abitrată de Dorel Gurbina și Emilian Stanciu, din Caraș Severin iar observarea va fi asigurată Horațiu Belu din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?