Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Gunoaiele strânse în cadrul „Let’s Do It, Romania!“, identificate cu aplicaţia de mobil TrashOut

Comunicat de presă – Let’s Do It, Romania!

Let’s Do It, Romania! organizează Ziua de Curăţenie Naţională pe 21 septembrie! 26 de judeţe din România se alătură celor peste 100 de ţări care fac curăţenie în aceeaşi zi în lume. Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curăţenie naţională pe 21 septembrie şi va avea loc în 26 de judeţe din România.

Pe 21 septembrie sunt aşteptaţi voluntari din Ilfov, Bihor, Botoşani, Vâlcea, Mehedinţi, Constanţa, Timiş, Satu Mare, Hunedoara, Ialomiţa, Tulcea, Mureş, Prahova, Olt, Argeş, Neamţ, Dolj, Vrancea, Suceava, Braşov, Cluj, Giurgiu, Maramureş, Harghita, Bacău, iar la Sibiu, acţiunea va avea loc pe 28 septembrie.

Pentru echipele judeţene, lista de contacte este disponibilă pe site-ul https://letsdoitromania.ro/contacte/. (…)

Voluntarii mobilizaţi pe 21 septembrie vor curăţa deşeuri a căror cartare sau identificare a mormanelor de deşeuri se realizează cu aplicaţia de mobil TrashOut. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay şi cuprinde informaţii despre loc, tipuri, originea deşeurilor pentru analiză şi pentru a arăta progresul realizat.

Cu ocazia a 10 ani de la începuturile Let’s Do It, Romania! a fost lansată cartea „Let’s Do It, Romania! – cum am reuşit să mobilizăm 1.8 milioane de oameni să cureţe România”. Cartea este realizată în parteneriat cu Curtea Veche Publishing şi a fost lansată în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest. (…)

Cartea este disponibilă pe https://www.curteaveche.ro/lets-do-it-romania.html şi în librăriile din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?