Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Cadouri pentru o familie cu mai mulți copii de la membrii Asociației ”Fiii Comunei Obilești”

”Ne pregătim împreună pentru școală”

Acum, când au mai rămas puține zile până la începerea noului an școlar, sub deviza ”Ne pregătim împreună pentru școală”, membrii Asociației ”Fiii Comunei Obilești” au revenit la familia cu șapte copii din satul Tătăranu. Prin acțiunea lor, aceștia au căutat să afle nevoile părinților privind pregătirea copiilor pentru începerea cursurilor și totodată au donat familiei alimente, jucării și îmbrăcăminte pentru sezonul friguros.

În următoarele zile vom căuta să asigurăm toate cele necesare celor patru copii din această familie care pe 9 septembrie vor începe cursurile școlare, în mod special rechizite și ghiozdane”, a spus Voicu Radu, președintele Asociației ”Fiii Comunei Obilești”. De asemenea, acesta a mulțumit tuturor celor care prin contribuția lor au reușit să aducă lumină în ochii blajini ai acestor copii.

Comunicat de presă

Sursa foto: Colonel (r) Radu VOICU

1 COMENTARIU

  1. Copii acestia trebuiesc ajutati. Tatal lor este in inchisoare pentru urmatorii 4 ani. Stau intr-o locuinta sociala pusa la dispozitie de Primaria Tataranu dar nu au apa si curent electric. Nu au un dulap unde sa-si depoziteze hainele, nu au aragaz, nu au frigider. Dorm toti in patru paturi in aceeasi camera. Stau si ma intreb, in afara de aceasta asociatie care incearca sa-i ajute pe banii membrilor ei, ceilalti ce fac? Asociatia Romilor din Vrancea a auzit prin ce trec aceste suflete? Primaria cu ce ii ajuta? Vine iarna si nu au lemne. Pentru luni, cand incepe scoala, nu au de niciunile. Astazi, le-am cumparat 4 ghiozdane si sper sa le luam si ceva rechizite. Din cei patru copii care merg la scoala, unul este clasa I, iar trei sunt in clasa a IIa pentru ca abia de anul trecut au fost dati la scoala. Rog redactia ziarului sa mearga pana acasa la ei. Poate merge chiar si o televiziune. Hai sa-i ajutam. Sta in puterea noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?