Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Două persoane rănite în urma unui accident la Vidra

Un accident rutier a avut loc astăzi, pe DN 2D, la intrare în satul Burca din comuna Vidra. Două mașini au fost implicate, iar două persoane au fost rănite. „Astăzi, în jurul orei 12.45, am fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Vidra. Din primele verificări rezultă că neasigurarea în momentul efectuării unui viraj la stânga și depășirea neregulamentară (culpă comună) sunt cauzele producerii accidentului. A rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate în stare conștientă la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

  1. Pentru ca Politia NU amendeaza orice abatere cat de mica, se intampla asemenea lucruri. Lipsa semnalizarii la schimbarea directiei de mers este un fenomen ingrijorator, FOARTE multi considera ca nu este important acest lucru „banal”.
    In cazul de azi vina este a celui care nu a semnalizat, cel din spate fiind in depasire daca avea viteza mai mica ar fi redus din pagube. Nicidecum culpa nu a fost comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?