Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cele mai bune televizoare pentru binging pe Netflix

Binging-ul în fața televizorului deschis pe Netflix a devenit o activitate din ce în ce mai preferată, în special de tineri. Știm că poți face binging și pe telefon, în cazul în care ești pe drumul, însă te vei bucura de cea mai bună calitate a imaginii doar pe un televizor adecvat.

Inclusiv Netflix avertizează că, înainte să apeși pe butonul Redare ca să urmărești seriale precum Stranger Things, trebuie să știi că depinde mult de televizorul tău ca vizionarea să se desfășoare ușor și imediat.

În fiecare an, Netflix alcătuiește o listă a televizoarelor smart care oferă cele mai bune performanțe și sunt cel mai ușor de utilizat pentru vizionarea conținutului Netflix (chiar și a celorlalte canale de difuzare online). În fiecare an criteriile de selecție a televizoarelor care apar pe această listă sunt din ce în ce mai stricte.

Anul acesta, compania recomandă modele de TV Sony, dar și televizoare de la Samsung și Panasonic, care îți vor oferi o experiență de neuitat.

Atunci când vezi sigla „Televizor recomandat de Netflix”, precum un televizor Sony, înseamnă că televizorul respectiv a fost supus unor teste riguroase în care compania s-a asigurat că are performanțe ridicate și acces facil la Netflix și la alte servicii. Aceasta înseamnă că:
– poți intra pe Netflix în câteva secunde
– poți trece rapid și ușor de la o aplicație la alta
– ai instalată cea mai recentă versiune Netflix
– ai acces la cele mai noi caracteristici necesare unei experiențe de navigare optime

Pentru a primi recomandarea companiei, televizorul trebuie să îndeplinească 5 din cele 7 criterii: televizorul pornește imediat, lansare rapidă a aplicațiilor, buton de Netflix, aplicația Netflix ușor de accesat, actualizare permanentă, interfață Netflix de înaltă rezoluție și ultima versiune de Netflix.

Cea mai importantă schimbare în lista de criterii este apariția unei noi funcții pe care compania a numit-o Actualizare permanentă. Această funcție are rolul de a menține Netflix activ în timp ce televizorul tău „doarme”.

Televizorul va reîmprospăta periodic Netflix în fundal. Data viitoare când vrei să începi vizionarea, Netflix este pregătit să pornească mult mai repede.

Iată primele modele de televizoare recomandate de Netflix pentru 2019:
TV Samsung, seria Q60R/Q70R/Q80R/Q90R/Q900R, RU8000, dispozitivele The Serif și The Frame
Televizor Sony, seia BRAVIA X85G(XG85)/X90G(XG90) și seria TV Sony A9G(AG9)
TV Panasonic, seria VIERA GX700/GX800/GX900

Netflix reamintește că disponibilitatea televizoarelor recomandate variază de la țară la țară și nu toate modelele sunt disponibile în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?