Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șah – Urmează ”Cupa Greșu”, ediția a 10-a!

  • Întrecerile vor avea loc în stațiunea din inima munților Vrancei în perioada 5-8 septembrie

Cupa Greșu”, prin nivelul participării, după Grand Prix-ul de șah clasic din 30 mai – 2 iunie, a doua cea mai importantă competiție șahistică din Vrancea, ajunsă la a zecea ediție, va avea loc în stațiunea cu același nume din inima munților Vrancei, la Complexul Flora, în perioada 5-8 septembrie.

Întrecerile vor fi organizate pe niveluri valorice, începând cu jucători consacrați, cu un ELO sub 2000, până la copii sub 6 ani, legitimați și nelegitimați.

Turneul A – open va fi deschis jucătorilor cu ELO sub 2000, turneul B – open va fi pentru jucători cu Elo sub 1800 7, turneul C – open pentru jucători cu sub1600 Elo, turneul D – open pentru copii sub 10 ani, turneul E – open pentru copii sub 8 ani, turneul F – open pentru copii sub 6 ani legitimați sau nelegitimați, turneul G – open pentru copii nelegitimați, turneul H – open blitz, și turneul I – open blitz juniori U10. Toate turneele se vor disputa pe parcursul a 7 runde.

Cupa Greșu” este organizată de Clubul Municipal de Șah Speranța Focșani care roagă jucătorii să confirme din timp participarea la turneu pentru că numărul locurilor este limitat. Informații și înscrieri pot fi făcute la telefon 0740 948 101 – Andrei Arghirescu; email: arghirescu_andrei_dey@yahoo.com și telefon 0773 804 940, Iulian Gălățeanu.

Organizatorii oferă și premii, garantate dacă la turneu participă 25 de concurenți.

Până inclusiv ieri erau înscriși concurenți la toate turneele, cu excepția turneelor de blitz. Cei mai mulți participanți înscriși erau la turneul C open – 28, proveniți din foarte multe localități – și cluburi de șah – din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?