Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Mai multe persoane agresate și un copil cu arsuri au ajuns la UPU Focșani

Miercuri au avut nevoie de ajutor medical din partea cadrelor de specialitate de la U.P.U mai multe persoane, multe în urma unei agresiuni. O femeie în vârstă de 31 de ani din Răcoasa a fost victima unei agresiuni în urma căruia a suferit un traumatism cranio facial. Femeia, ajunsă la spital miercuri la ora 11:46, a refuzat internarea și supravegherea. Și o femeie din Focșani, în vârstă de 42 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe la ora 13:51, avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a suferit un traumatism cranio – facial în urma unei agresiuni. Nici aceasta nu a rămas internată.

De asemenea, un bărbat din Mărășești în vârstă de 47 de ani a ajuns la spital la ora 17:11 după ce a fost victima unei agresiuni. Cadrele medicale de specialitate l-au diagnosticat cu traumatism cranio facial cu hematom periorbitar stâng, conform buletinului de presă al spitalului. Bărbatul nu s-a internat. Un adolescent în vârstă de 17 ani din Slobozia Bradului a avut de suferit din aceeași cauză. A avut nevoie de îngrijiri medicale la aproximativ 13:50, când a ajuns la spital cu mai multe vânătăi însă a refuzat internarea.

Un copil în vârstă de opt ani a suferit arsuri de gradul III la coloana cervicală posterioară dar și la nivelul antebrațului stâng. Băiatul este din Vadu Roșca și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe la ora 19:50 unde a fost internat la secția de chirurgie infantilă.

În seara aceleiași zile, la ora 20:32, a ajuns la UPU un bărbat din Mărăști în vârstă de 66 de ani după ce a fost victima unei agresiuni. El prezenta lovituri și răni la nivelul capului dar și la nivelul coloanei. Conform buletinului de presă al unității medicale, bărbatul se afla în stare de ebrietate. Acesta a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranio facial cu plagă escoriată zigomatică dreaptă și contuzii la nivelul coloanei lombare. Bărbatul a părăsit unitatea fără aviz medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?