Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Handbal – Campionii vin pentru pregătire în Polivalentă!

  • CSM Focșani 2007 – Dinamo București, astăzi, de la ora 17:30 și mâine, de la ora 11:30

Handbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au avut în debutul jocurilor de pregătire o întâlnire cu o recent promovata HC Vaslui, pe care au întrecut-o în deplasare cu 34-29, după care se vor afla față în față cu campionii României.

Gazdele, cu practic, o singură venire de substanță în formula de bază – sârbul Șașa Marijanac, dar cu au antrenor nou – celebrul fost jucător Dalibor Cutura – se vor afla față în față cu o formație a campionilor cu mai multe schimbări față de campionatul trecut.

Așa cum arată numele jucătorilor aduși, Dinamo s-a întărit și vine în Polivalentă pentru două meciuri de pregătire, de omogenizare, însă va dori să arate că vrea cel puțin tot atât de mult de la sezonul competițional ce va începe peste mai puțin de o lună. Va fi un meci amical, în sensul că nu va fi pe puncte, și că antrenorii vor fi mai interesați mai mult de jocul echipelor și al fiecarui handbalist. Însă nu va fi neglijată nici obținerea unui rezultat favorabil, care să dea un tonus bun în perspectiva meciurilor oficiale. Campionii o vor face din datoria de a-și onora blazonul, focșănenii pentru că mereu și-au propus să joace pentru a câștiga. Acum, mai mult decât altă dată, pentru că, așa cum însuși mi-a declarat, antrenorului Dalibor Cutura nu-i place să piardă.

Vor fi astăzi, de la ora 17:30, dar și mâine, de la ora 11:30, în Sala Polivalentă, două meciuri cu spectacol handbalistic garantat în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?