Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal – Seniorii Focșaniului, încă două jocuri de pregătire!

  • Astăzi, de la ora 11:00, CSM Bacău – CSM Focșani 2007 și de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 – Oțelul Galați, pe stadionul Milcovul

Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007, constituiți în două echipe diferite vor avea, astăzi, 31 iulie, două jocuri de pregătire. Una dintre formații va juca la Bacău, cu CSM de la ora 11:00, iar cealaltă, va avea ca adversară pe Oțelul Galați, pe Milcovul, de la ora 18:00.

Băcăuanii, recent promovați în Liga a III-a, vor disputa al treilea amical, antrenorul Gheorghe Penoff fiind în căutarea variantei de echipă cu care va începe campionatul și va fi o foarte bună parteneră de antrenament pentru CSM 2007. În locul gazdelor se află și frații Mocanu care au fost în probe la Focșani înaintea plecării echipei în cantonementul de la Covasna.

Pentru al doilea joc de astăzi al focșănenilor, pe Milcovul va veni ACS Suporter Club Oțelul Galați, antrenată de Alexandru Ciobanu. Conform informațiior publicate pe site-ul clubului, formația gălățeană își propune pentru viitorul campionat nu promovarea, ci formarea unei formații competitive, din jucători localnici și care ”în viitor să atace și obiective mai îndrăznețe”. Cu siguranță că, având în vedere valoarea școlii de fotbal gălățene, și în partida de astăzi după amiază CSM Focșani 2007 va face un antrenament foarte util, mai cu seamă că va avea posibiltatea să cunoască forța de joc a actualei echipe a Oțelului, cu care se va întâlni în campionat. Așa cum va fi și cu CSM Bacău.

Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma vor putea să lucreze în continuare la omogenizarea unor formule de echipă în care să se aprofundeze integrarea celor șase fotbaliști nou veniți și cu contracte semnate – Trașcă, Munteanu, Adăscăliței, Pencea, Stoica, Jurj. Și să vadă la lucru alți trei noi jucători care au fost la antrenamentul de aseară al echipei. În partida de la Gugești a evoluat și mijlocașul Crihană, de la Oțelul Galați care nu a acceptat condițiile oferite la Focșani și nu a rămas la CSM 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?