Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Handbal juniori 1: Răzvan Gheorghiță de la CSS Focșani, la Lotul Național!

  • Sportivul focșănean de află de vineri, 19 iulie, în cantonament la Predeal

Handbalul focșănean a dat Lotului Național de seniori al României doi jucători – Bogdan Rață și Valentin Mocanu, ambii evoluând în jocurile cu Portugalia și Franța din preliminariile Campionatului European. Recent, un alt produs – sută la sută – al școlii de handbal focșănene, elev al antrenorului emerit Lucian Tucan, Răzvan Gheorghiță, a fost convocat la Lotul Național de juniori 1 al României.

Sportivul focșănean s-a prezentat la lot vineri, 19 iulie, iar acum se află în cantonament la Predeal. Profesorul Lucian Tucan mi-a spus că ”Gheorghiță este un băiat serios, muncitor, cu o tehnică foarte bună, cu posibilități mari de progres. Poate să progreseze mult dacă va înțelege să este nevoie să iasă în față în sensul bun al cuvântului. Să arate ce poate! Selecția poate să-l motivese serios în acest sens. A fost remarcat târziu, abia la turneul final al categoriei Speranță al juniorilor 2, la Deva, unde a fost declarat cel mai bun jucător. Convocarea la lotul național a unui jucător al Focșaniului este o performanță”.

După o săptămână la Predeal, lotul național de juniori 1 al României va merge la Constanța, unde va lucra în sală. Întreg stagiul de pregătire de la lot va dura aproximativ o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?