Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională: Focșănenii au avut o săptămână de pregătire intensă!

  • Antrenament în trei secvențe: Sala Polivalentă, Platinum Gym&Fitness, Stadionul Milcovul

  • Joi, 25 iulie, meci amical în deplasare cu CSM Vaslui

Handbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 au parcurs o săptămână din pregătirea de vară. Au început-o în Sala Polivalentă luni, 8 iulie, și au încheiat-o pe stadionul Milcovul, sâmbătă, 20 iulie.

În sală au lucrat cu mingea în antrenamente specifice conduse de Dalibor Cutura. Intense, acceptate fără rezerve de handbaliști, care sunt adevărați profesioniști. Antrenamente care îi vor ajuta să obțină rezultatele așteptate de suporteri, de conducerea clubului și cea a echipei.

La Paltinum Gym&Fitness, au lucrat pe grupe și pe circuite de forță coordonați de preparatorul fizic Mihajlo Samardžija. Greu cu trasul – sau împinsul – la fiare, la benzi, cu exercițiile la multele aparate de la Platinum. Greu, dar mi-au spus că le place, că le face bine și că indiscutabil îi ajută în dicilele confruntări pe semicerc în care se vor afla față în față cu adversari foarte buni. În imaginile surprinse în sala de forță, postate pe www.monitoruldevrancea.ro, este evidentă plăcerea handbaliștilor Focșaniului când lucrează pentru dezvoltarea forței. Astfel de antrenamente vor fi făcute periodic, într-un program condus de Mihajlo Samardžija, care mi-a spus că a venit în România pentru a face performanță la un club pe care l-a găsit ”foarte bine organizat”! Și care îi oferă posibilitatea să facă performanță.

Pe stadionul Milcovul, au făcut alergări într-o primă ședință, la mijlocul săptămânii, probabil că vor mai avea un antrenament în zilele ce urmează. Sâmbătă, 20 iulie, însă, Mihajlo Samardžija le-a montat testere și le-a verificat parametrii fizici pentru a afla ce și cum trebuie făcut în continuare pentru ca handbaliștii Focșaniului să intre în jocurile oficiale în cea mai bună formă fizică.

CSM Focșani 2007 va avea joi, 25 iulie, primul joc de pregătire al verii, cu CSM Vaslui, în deplasare. Partida este programată să înceapă la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?