Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep astăzi pregătirea pentru viitorul campionat!

Handbaliștii focșăneni de Ligă Națională au terminat vacanța și, de astăzi, încep antrenamentele pentru viitorul sezon competițional. În Sala Polivalentă, de la ora 17:30, se va afla cea mai mare parte a jucătorilor cu care CSM 2007 a încheiat campionatul trecut cărora li se vor adăuda trei noi handbaliști, transferați în ultima lună. Nu mai fac parte din lot, plecați după terminarea contractelor, Bogdan Moisă, Silviu Rotaru, Călin Hagiu, Robert Năstăsie, Shota Tevzadze, Ionuț Posa ca și antrenorilor Bogdan Voica, Alexandru Acsinte, ca și antrenorul Sandu Iacob, al cărui contract a încetat prin acordul părților.

Cea mai importantă achiziție a verii pentru echipa Focșaniului este sârbul Sașa Marijanac, conducător de joc, handbalist care cunoaște foarte bine campionatul românesc după ce a fost trei campionate component al CSM București. Are o impresionantă experiență internațională, încă de la debut evoluând în competiții europene: a jucat în Liga Campionilor, Cupa EHF sau Winners Cup. A evoluat 9 ediții de campionat la echipe din Serbia și trei ediții,așa cum am precizat mai devreme, la CSM București. La CSM 2007 a venit de la Voivodina, în Serbia. Este conducător de joc.

Au mai venit, după ce au fost atent monitorizați de profesorul Viorel Ciubotaru, George Cătălin Nuțu, de 24 de ani, extremă dreaptă, fost jucător al CSM Sighișoara, care a mai jucat ca junior la CSS nr. 2 Baia Mare și Ovidiu George Cozorici, de 19 ani, fost la LPS Suceava, vicecampion național de juniori 1 în 2018.

Ca și nou veniți la Focșani pot fi considerați handbaliștii care au optat să prelungească înțelegerile contractuale cu CSM Focșani 2007 chiar dacă, mai mulți dintre ei, au avut oferte mai avantajoase de la alte echipe. Continuă, deci, la Focșani Ilija Sladic, Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Attila Eros, Emilian Marocico, Marius Ragea, Robert Popa.

Așa cum am mai scris, în staff-ul tehnic al echipei a vanit celebrul handbalist sârb Dalibor Cutura, în campionatul trecut fost jucător al vicecampioanei HC Dobrogea Sud.

Așa cum arată, lotul este echilibrat și, cu o foarte bună pregătire de vară poate începe în forță viitorul campionat așa încât să fie îndeplinit obiectivul de a intra în play-off.

Alte amănunte legate de programul de pregătire, jocuri amicale, în numărul următor al Monitorului de Vrancea, după prima ședință de pregătire care va avea loc la Polivalentă, astăzi, de la ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?