Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Băiat de 12 ani, rănit grav după ce a traversat strada neregulamentar

Un copil de 12 ani, din satul Pădureni, comuna Tâmboiești, care luni a fost  implicat într-un accident rutier, a suferit răni grave, potrivit buletinului de presă al  Spitalului Județean Focșani. El a fost diagnosticat cu politraumatisme, comă Glasgow 3 puncte și otoragie ureche dreaptă. Băiatul a rămas internat în Secția de chirurgie infantilă ATI.

Reamintim că minorul a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs luni după-amiază, pe raza localității de domiciliu. Conform informațiilor primite de la polițiști, băiatul a fost lovit de o mașină după ce s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

Tot în Secția de chirurgie infantilă ATI este internată și o fetiță de 6 ani, victima unui a accident produs luni seara pe DN2 E85, la intersecția cu Tâmboiești (FOTO). Fetița a fost diagnosticată cu fractură humerus stâng cu deplasare și contuzie toracică.

Fetița se afla într-o mașină condusă de un bărbat de 55 de ani, împreună cu mama sa. Politiștii au stabilit că mașina în care se aflau cele două se deplasa dinspre Tâmboiești spre Sihlea, iar la intersecția cu DN2 E85, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat către Focșani și a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, a rezultat rănirea fetiței de 6 ani, dar și a mamei ei, în vârstă de 29 de ani. Aceasta din urmă este internată în Secția ortopedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?