Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Premierul Dăncilă: Parteneriat public – privat pentru un aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galaţi, că va avea, duminică, o întâlnire cu investitori, pentru realizarea unui parteneriat public – privat, în vederea realizării unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani. „Avem mai multe soluţii pentru acest aeroport. Chiar duminică vom discuta şi cu un investitor străin, pentru un parteneriat public-privat; avem în vedere şi introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern, pentru că pe noi ne interesează ca proiectul acesta să devină cât mai repede realitate. Şi facem o evaluare astfel încât acest aeroport să poată fi demarat cât mai curând”, a declarat pentru „Viaţa liberă” (sursa foto) premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă a discutat cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat, în luna mai, la Galaţi, că se are în vedere construirea unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani, premierul Viorica Dăncilă a răspuns că o întâlnire cu investitori va avea loc duminică, iar alta peste două săptămâni, scrie Mediafax.

1 COMENTARIU

  1. Din cate stiu,orasul Galati a avut aeroport. Si s-a renuntat la el.Cum adica intre Focsani,Braila si Galati? Adica sa fie la Maicanesti sau Hanu Conachi? Ca sa deserveasca orasele amintite?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?