Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Viitorii asistenți de farmacie, în febra examenelor

Absolvenții Școlii Postliceale Sanitare „Vasile Alecsandri” Focșani, cu specializarea asistent medical de farmacie, au susținut marți, în cadrul unității de învățământ, prima probă, respectiv cea practică, din cadrul examenului de certificare a calificării profesionale. La această probă au participat toți cei 13 candidați înscriși, din seria curentă.

În cadrul probei, candidații și-au demonstrat deprinderile practice și cunoștințele acumulate pe parcursul celor trei ani de studiu. „Această probă a fost eliminatorie și automat emoțiile au fost mai mari! Însă aceasta este o generație foarte bună. S-au pregătit bine, așa că totul a decurs conform așteptărilor. Fiind probă practică, s-a evaluat și modul de comunicare, nu numai cunoștințele teoretice”, a relatat farmacist Daniela Cotârlan, membru în comisia de evaluare.

Pe data de 2 iulie urmează proba scrisă, iar pe 4 iulie se va desfășura proba de susținere a proiectului. Afișarea rezultatelor va avea loc pe data de 8 iulie.

Absolvenții cu specialitatea asistent medical generalist vor susține în zilele de 12-13 august proba practică în cadrul examenului de certificare a calificării profesionale, iar pe 14 august proba scrisă. Rezultatele vor fi afișate pe 19 august, depunerea contestațiilor și soluționarea în zilele de 19 și 20 august, iar proba de susținere a proiectului va avea loc în zilele de 21 și 23 august. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?