Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Un an de Dabo Döner la Focșani!

Restaurantul Dabo Döner a sărbătorit un an de zile de când este la Focșani, cu produse proaspete și rețete proprii, originale. Dabo Döner este amplasat într-unul dintre spațiile din Grădina Publică din municipiu, restaurantul fiind dotat cu aparatură și utilaje de ultimă generație, acestea fiind de altfel exigențele francizorului în ceea ce privește calitatea. La Focșani, franciza Dabo Doner este deținută de soții Costel și Corina Roșu. „Sărbătorim un an de Dabo Döner, un an de când am deschis și am reușit să aducem această franciză în oraș. Este o franciză cu produse proaspete, întotdeauna făcute la vedere, legumele sunt aduse în fiecare zi, tăiate proaspăt, chifla scoasă din cuptor. Prin asta ne diferențiem de concurență. Calitatea a primat întotdeauna la noi, nu am făcut rabat de la calitate, toți angajații sunt foarte bine pregătiți, au un stagiu de pregătire pentru a putea lucra în restaurant”, ne-a spus Corina Roșu.


Aceasta spune că primul an de Dabo Döner la Focșani a fost unul „bun, dar și greu”. Unul dintre secretele succesului, alături de calitatea produselor Dabo Döner, a fost atenția acordată clienților, astfel încât aceștia să primească mâncărurile pe care le doresc. „Ne-am implicat 100% în Dabo, ne-am implicat pentru a servi clienții la standardul care trebuie. Nu am renunțat la această luptă și suntem pe piață. S-a ținut cont întotdeauna de dorințele clientului, dacă vrea picant, mai puțin picant, așa cum dorește fiecare”, a adăugat Corina Roșu.
Bineînțeles că lucrurile nu se vor opri aici. Se lucrează deja la noile produse din meniu, fiind deja introdus un desert. O noutate este și asigurarea livrărilor la domiciliu prin platforma Takeaway, o premieră pentru Focșani. „Avem deja un desert în meniu, vom intra cu livrările pe platforma Takeaway. De luna viitoare o să putem fi contactați prin această platformă pentru comenzile de acasă”, a precizat Corina Roșu.
Dabo Döner este un concept german, în care este folosită doar mâncare sănătoasă. Este folosită carne fără aditivi, fără conservanți, chifle făcute în cuptorul din restaurant, salate proaspete. Materia primă provine de la producători interni, dar condimentele și anumite produse sunt achiziționate din Germania, cum ar fi de exemplu chili.
Dabo Döner înseamnă o cu chiflă proaspăt scoasă din cuptor, cu carne minunată, cu sosuri gustoase și cu ingrediente absolut naturale, salată verde, roșii, ceapă. Secretele de la Dabo Döner sunt ingredientele sănătoase, fără conservanți, dar și propriile rețete de condimente. „La Dabo Doner sunt toate ingredientele de bună calitate! Este făină, apă, drojdie, sare, cu ea se pregătesc chiflele scoase chiar atunci din cuptor. Avem carne bine selecționată, cu mare atenție și condimentată cu condimente bine alese și făcute special pentru Dabo Doner. Nu le mai folosește nimeni, este un amestec propriu acestei firme! Sosurile sunt curate, de bună calitate, fără mizerii. Nu folosim glutamat de sodiu. Nu în ultimul rând, legumele sunt proaspete”, spune maestrul Horia Vârlan despre produsele Dabo Döner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?