Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Eiza González se alătură actorilor Rosamund Pike şi Peter Dinklage în thrillerul ”I Care A Lot”

Mexicanca Eiza González va juca alături de actriţa britanică Rosamund Pike şi de actorul american Peter Dinklage în thrillerul ‘I Care A Lot’, potrivit unei informaţii publicate de site-ul Deadline, citat de EFE. González a confirmat marţi ştirea pe contul său oficial de Instagram, unde are 4,6 milioane de followeri. „Sunt foarte emoţionată”, a scris actriţa alături de imaginea unei copii a scenariului filmului ”I Care A Lot”. J Blakeson (”The 5th Wave”, 2016) a scris scenariul şi va semna şi regia. Rosamund Pike, nominalizată la Oscar pentru ”Gone Girl” (2014), va interpreta în ”I Care A Lot” rolul unei avocate specializate în manipularea legii pentru a-şi putea înşela clienţii şi a profita la maximum de ei.

Nu se ştie deocamdată ce roluri vor juca Eiza González şi Peter Dinklage, care a devenit celebru datorită participării sale în serialul ”Game of Thrones” unde l-a interpretat pe carismaticul pitic Tyrion Lannister.

Se speră ca filmările la ”I Care A Lot” să înceapă luna viitoare la Boston (SUA). González este una dintre artistele latino-americane cele mai solicitate în ultimii ani la Hollywood, datorită unor filme de acţiune precum ”Baby Driver” (2017). Ea a jucat de asemenea în ”Welcome to Marwen” (2018), în regia lui Robert Zemeckis; şi în ”Alita: Battle Angel” (2019), al regizorului Robert Rodríguez.

Pe actriţa mexicană o vom vedea curând în ”Godzilla Vs. Kong”, în care va juca alături de Millie Bobby Brown şi de compatriotul său Demián Bichir; în thrillerul ”Waldo” alături de Mel Gibson; şi alături de Michael Fassbender, Arnold Schwarzenegger şi David Hasselhoff într-un film care va fi o continuare a scurtmetrajului de acţiune ”Kung Fury” (2015).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?