Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: “Men in Black: International”

Comedia SF de acțiune “Men in Black: International”, cu Chris Hemsworth și Tessa Thompson în rolurile principale, îi va purta pe cinefili din Londra în Marrakech și din Italia în Paris, într-un regal de aventuri super-antrenante și efecte speciale spectaculoase.

De la lansarea primului “Men in Black”, în 1997, extratereștrii malefici și-au extins zona de acțiune în univers, așa că și agenția guvernamentală MIB trebuie să fie mai pregătită ca oricând pentru a contracara atacurile asupra omenirii. Noile ameninţări extraterestre pot lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, așa că agenții pornesc cea mai dificilă misiune de până acum: aceea de a detecta un eventual trădător din cadrul organizației.

Men in Black: International aduce noi elemente, efecte și personaje, inclusiv unele create digital. Realizatorii au optat pentru o scenografie în stil Art Deco, iar filmările s-au realizat în Londra și New York, în piaţa aglomerată din Marrakech, în deşertul Merzouga, la Tanger și în Ischia, o insulă din Marea Tireniană.

Programul filmului poate fi consultat pe happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?