Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Elevii din Gugești care au obținut premii și mențiuni la olimpiade și concursuri școlare, recompensați de reprezentanții primăriei

La Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ din Gugești elevii olimpici au fost premiați și anul acesta. Astfel, elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ Gugești, care au obținut în anul școlar 2018-2019 premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare avizate MEN, au fost apreciați pentru rezultatele deosebite obținute. Au fost obținute 76 de premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline, avizate MEN, 15 premii și mențiuni obținute la concursurile tehnico-aplicative și 17 premii și mențiuni obținute la concursurile cultural-artistice. „Elevii noștri au primit, din partea unității de învățământ, diplome de excelență și de merit. De asemenea, aprecierea acestor ambasadori ai școlii a venit și din partea Primăriei și Consiliului Local Gugești, care au alocat fonduri în vederea premierii elevilor, știut fiind faptul că primarul Vasile Vatră susține excelența în educație. Acestui demers firesc i s-au adăugat și câțiva sponsori, care au înțeles să ne sprijine (Sorin Vlad și Roșca Ionel) și cărora le mulțumim“, a declarat Anca Grecu, directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ Gugești.

Astfel, din suma alocată de Primăria și Consiliul Local Gugești, dar și din sponsorizări, au fost premiați 83 de elevi – 42 de elevi pentru rezultatele de la olimpiadele și concursurile pe discipline și 41 de elevi pentru rezultatele de la concursurile tehnico-aplicative și cultural – artistice. „Ne bucurăm să spunem că palmaresul de anul acesta este unul deosebit, el demonstrând preocuparea pentru atingerea performanței. Evident că aceste rezultate de excepție nu se puteau obține fără implicarea dascălilor noștri inimoși, care au făcut dovada unui profesionalism desăvârșit. Unitatea de învățământ a apreciat dăruirea acestora și a acordat diplome de merit tuturor cadrelor didactice care au îndrumat elevii în obținerea performanței. Felicitări elevilor, cadrelor didactice îndrumătoare, pentru rezultatele obținute, dar și părinților pentru asemenea copii minunați care își aduc contribuția la imaginea Școlii Gimnaziale ”Alexandru Vlahuță” Gugești! Vă mulțumesc tuturor! De asemenea, adresez mulțumiri și domnului primar Vasile Vatră care este mereu alături de comunitatea școlară din Gugești. Închei urându-le elevilor o vacanță plăcută!“, a adăugat directoarea Anca Grecu.

Urmează ca în vacanța de vară să fie organizată o tabăra de documentare și recompensare a elevilor olimpici, tabără finanțată de Primăria și Consiliul Local Gugești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?