Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Gimnastică – Ana-Maria Bărbosu, de trei ori aur la Cupa OMV Petrom!

  • Sportiva de la CSS Focșani, acum la Centrul Național Olimpic pentru Junioare, a mai obținut o medalie de argint și una de bronz

Ana-Maria Bărbosu, gimnasta formată la CSS Focșani unde a fost pregătită de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, iar din februarie 2019 componentă lotului care se antrenează la Centrul Național Olimpic pentru Junioare, de la Deva sub coordonarea antrenorului Lucian Sandu, își reconfirmă cu fiecare concurs talentul și valoarea care o situează între sportivele cele mai bune din țară la categoria ei de vârstă. Cea mai recentă performanță a Anei-Maria a fost la Cupa OMV Petrom, de duminică, 9 iunie de la Izvorani care a reprezentat evaluarea ciclului de cinci ani ai Proiectului național ”Țară, țară vrem campioane”, inițiat de celebrii antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu și susținut de OMV Petrom.

La competiția de la Izvorani, Ana-Maria Bărbosu a câștigat întrecerea la individual compus, cu 53,750 puncte. Tot pe primul loc a încheiat concursul Ana-Maria și la paralele, cu 12,800 puncte și bârnă, cu 13,800 puncte, la sărituri a fost a doua cu 13,700 puncte iar la sol, a treia, cu 13,450 puncte.

Colega de la Focșani și de la CNOPJ Deva a Anei-Maria Bărbosu, Iulia Trestianu, nu a concurat la Izvorani pentru că nu este complet refăcută după o mai veche accidentare. Cele două gimnaste vor participa cu echipa CSS Focșani la Campionatul Național pe echipe al junioarelor 1 și 2, din 13-14 iunie, de la Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?