Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Băut și supărat că nu-şi poate vedea copilul, un vrâncean s-a tăiat cu cuţitul

Un bărbat din comuna Popeşti va fi judecat la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Inculpatul are 29 de ani şi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Conform rechizitoriului prin care s-a dispus trimiterea în judecată a bărbatului, în data de 27 iulie 2018, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla pe un drum public din localitatea Tercheşti, acesta a tulburat ordinea şi liniştea publică prin acte de ameninţare şi şi-a provocat leziuni cu un cuţit pe care îl avea asupra sa.

Din anchetă a rezultat că bărbatul a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie, din care a rezultat un copil. La data amintită, el a mers la locuinţa fostei concubine pentru a-şi vedea fetiţa. Ajuns acolo, bărbatul a început să facă scandal având asupra sa şi un cuţit. Deși el a fost cel care a făcut scandal, tot el a sesizat poliţia, spunându-le oamenilor legii că fosta concubină nu îl lasă să-şi vadă copilul, motiv pentru care se va răzbuna şi va folosi cuţitul.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului, bărbatul era băut şi foarte agitat. Poliţiştii l-au sfătuit să se liniştească şi să lase cuţitul deoparte, moment în care bărbatul a devenit şi mai agitat şi le-a spus oamenilor legii că se va omorî dăcă se vor apropia de el. La un moment dat, el a şi folosit arma albă, provocându-şi o tăietură în zona gâtului. Bărbatul a fost îndepărtat în cele din urmă din apropierea casei fostei concubine, iar în timpul discuţiilor avute cu oamenii legii, femeia a intervenit şi i-a luat bărbatului cuţitul. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Focşani, iar de acolo a fost trimis la Secţia Psihiatrie pentru a fi evaluat.

La audieri el a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?