Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ticu Costandache este noul prefect al județului Vrancea

Ticu Costandache, actualul director al Direcției Agricole Vrancea, a fost numit, ieri, prefect al județului, în locul lui Sorin Hornea. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de Guvern și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Ticu Costandache este funcționar public din 1998, dar a fost angajat al administrației Consiliului Județean Vrancea de la data de 1 aprilie 1984. A ocupat mai multe funcții, printre care cea de director al Direcției Administrație sau șef al Biroului Coordonare Autorități Locale din cadrul Consiliului Județean Vrancea. În 2012 a fost numit interimar director, pentru câteva luni, la Direcția Agricolă. A revenit apoi la Consiliul Județean, până în august 2014, când s-a întors la Direcția Agricolă. Ticu Costandache a absolvit două facultăți, de Silvicultură, respectiv Administrație Publică. Primul loc de muncă a fost la Ocolul Silvic Dumitrești, unde a lucrat în perioada 1982-1984. „Este un nou început pentru mine. În calitate de prefect o să îmi aduc contribuția la binele comunității”, ne-a spus Ticu Costandache.

El va fi secondat de subprefectul Cristina Stoica, jurist de profesie, învestită în funcție la mijlocul lunii decembrie anul trecut.

1 COMENTARIU

  1. Sunt mândră, că sunt BORDEȘTEAN ! Felicitări domnule Constandache, fiul al comunei Bordești . Să fii sănătos, cinstit, onest așa cum ai dat dovadă de-a lungul carierei. FELICITĂRI, FELICITĂRI,FELICITĂRI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?