Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Primarul din Năruja face precizări privind asfaltarea drumurilor din comună

Primarul din Năruja, Grigore Mihăeș, a făcut luni seară, pe pagina de Facebook – Naruja Vrancea, mai multe precizări referitoare la asfaltarea drumurilor din comună. Conform primarului, „în cadrul campaniei făcută de PNL prin reprezentanții locali, în frunte cu fostul primar Popescu Nicu Ciprian, s-au spus numai minciuni, că proiectul privind asfaltarea în comuna Naruja este făcut de el când era primar. Nu știu ce fel de om poți să fii să minți cu nerușinare și să-ți atribui merite pe care nu ai fost în stare să le atingi deși ai avut ocazia”. Primarul Grigore Mihăeș a atașat pe Facebook pozele contractului de finanțare pe care în data de 13.12.2017 l-a semnat cu Ministerul Dezvoltării și Fondurilor Europene. „Prin minciună nu poți să conduci o comunitate. Trebuie să ai tăria să recunoști că sunt oameni capabili care pot dezvolta comunitatea.

Vă mulțumesc dragi nărujeni și nu vă lăsați mințiți de oameni care au doar interese personale. Citiți vă rog în contractul de finanțare și o să vedeți că eu am inițiat totul privind asfaltarea”, mai scrie edilul.

Ca răspuns la un comentariu, Grigore Mihăeș scrie și că „la acest proiect am muncit împreună cu consultanții de la 4 luni de când am preluat primăria, mai exact l-am început în septembrie 2016 și după cum se vede a durat mai bine de un an până am obținut finanțare, este 100% munca mea și a colaboratorilor mei. Am parcurs toate fazele licitației și am atribuit contractul, vom începe lucrările”.

Primarul a anunțat că lucrările de pregătire pentru asfaltare vor începe astăzi, 22 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?