Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Handbal – Joc pentru spectacol în Polivalentă!

  • CSM Focșani 2007 – Potaissa Turda, astăzi, de la ora 18:30

Play-off-ul campionatului Ligii Naționale de handbal masculin își va epuiza prima fază astăzi, 8 mai, odată cu jocurile etapei a șasea. CSM Focșani 2007 va întâlni în Sala Polivalentă, de la ora 18:30, Potaissa Turda, formație care va disputa finala mică a campionatului.

În seria B a play-off-ului, lucrurile au fost limpezite cu o etapă în urmă, când dinamoviștii au terminat la egalitate în deplasarea de la Turda și clasamentul s-a structurat în ordinea Dinamo, Potaissa, Steaua, CSM Focșani 2007. Etapa de astăzi va fi de pregătire pentru cele patru competitoare în vederea următoarelor jocuri, din faza a doua a play-off-ului, cele pentru locurile de clasament. În aceste condiții, este de așteptat ca astă seară, în Polivalentă, cele două echipe să evolueze fără nici o presiune și să ofere publicului focșănean, bun cunoscător al jocului de handbal, un agreabil spectacol sportiv!

Ca și în cazul întâlnirilor cu Steaua București, și cu Potaissa Turda echipa Focșaniului a avut victoriile împărțite în sezonul regulat iar în play-off au câștigat, acasă le ei, turdenii. A fost un meci în care oaspeții au acuzat maniera de arbitraj care a favorizat consistent gazdele și a decis rezultatul final. Atunci miza era foarte mare pentru Potaissa care avea nevoie de toate punctele pentru a încerca să termine pe primul loc în serie – ori măcar pe al doilea și să joace, astfel, una dintre finalele campionatului. De această dată, jocul nu are nici o miză legată de locuri în clasament ori de vreo calificare.

Așa cum au făcut-o și în partidele cu Dinamo și Steaua, că să fac referire la cele mai recente, handbaliștii Focșaniului vor juca pentru ei, ca profesioniști care își respectă statulul, și pentru foarte mulții suporteri care le sunt mereu alături. Și vor juca atât cât pot de bine în acest moment pentru a câștiga în fața unei echipe foarte puternice, dar nu de netrecut, așa cum au făcut la Turda, într-o altă miercuri, cea de 10 octombrie 2018.

Partida dintre CSM 2007 și Potaissa Turda va fi condusă de arbitrii Ninel Costache din București și Adrian Vasile, din Prahova. Obervator, Viorel Ciucan, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?