Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Actriţa Amy Schumer a născut un băieţel

Actriţa americană de comedie Amy Schumer a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut duminică un băieţel într-o clinică din New York, informează Press Association. Vedeta americană a publicat luni pe Instagram o fotografie ce o prezintă alături de soţul ei, Chris Fischer, şi de primul lor copil. Fiul actriţei americane a venit pe lume cu doar câteva ore înainte de naşterea fiului prinţului Harry al Marii Britanii şi al soţiei sale, Meghan. „Ora 22:44, aseară. Bebeluşul nostru regal s-a născut”, a scris Amy Schumer în mesajul ce însoţeşte acea imagine.

Actriţa americană a dezvăluit că în drumul ei spre clinica newyorkeză în care urma să nască s-a oprit pentru câteva momente în faţa Metropolitan Museum of Art, unde a avut loc luni seară evenimentul Met Gala. „Look-ul din acest an de la Met. Seara trecută, în drum spre spital”, a scris actriţa într-un mesaj ce însoţeşte o fotografie cu scările din faţa celebrului muzeu american. Atunci când şi-a anunţat sarcina, în octombrie 2018, Amy Schumer a publicat pe Instagram o fotografie care o prezenta alături de soţul ei, însă imaginea a fost editată cu ajutorul unui program de grafică computerizată, iar chipurile lor au fost suprapuse peste trupurile ducelui şi ducesei de Sussex.

Amy Schumer a dezvăluit că a suferit de hyperemesis gravidarum, o afecţiune care provoacă femeilor însărcinate greţuri matinale severe. Actriţa americană şi Chris Fischer, care este maestru bucătar şi fermier, s-au căsătorit pe 13 februarie 2018 în Malibu, California.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?